Barnläger

Lördag och söndag den 4 – 5 maj är det åter dags för Barnläger i Bethel, Gagnef. Lägret börjar med incheckning på lördag kl 10.00 och avslutas med en Lägergudstjänst på söndag kl 11.00, då föräldrar, syskon, släktingar och vänner är varmt välkomna. Fika serveras efter gudstjänsten.

Under lägret kommer barnen få delta i en mängd olika aktiviteter. Det blir gemensam sång, bibelundervisning, skapande, lek, hoppborg, utomhusaktiviteter och för de lite äldre blir det även idrottsaktiviteter i Djuråsskolans idrottshall (från åk 2 och uppåt, ta med ombyte, handduk och om du vill även innebandyklubba). Under vissa pass kommer barnen vara indelade i grupper utifrån ålder. Det kommer också att bjudas på mat, fika och frukost.

Barn som går i åk 2 och uppåt får gärna övernatta i Bethel. Den som önskar kan ha med sig en vuxen. Medtag egen madrass, sovsäck/täcke och kudde. Den som åker hem och sover är välkommen åter till frukosten kl 08.30.

Anmälan sker så snart som möjligt, dock senast 28 april. På grund av utrymmesskäl finns en gräns vid omkring 60 barn. Tidigare år har dessa platser snabbt blivit fyllda.

Pris: 150 kr/barn (medföljande vuxen betalar även samma summa). Betalning sker i samband med incheckning med Swish (ev kontanter).

För frågor och eventuella funderingar: kontakta Marie Vinsander 073-9681717 eller Fredrik Weijnblad 072-2146479.

Klicka här för att göra en anmälan!