Gott nytt verksamhetsår

Så har vi klarat av årsmötet. Vi har valt funktionärer och bestämt budget. Den stora utgiftsposten är ju anställda. Den upptar 4/6 delar av hela budgeten. Med lön och arbetsgivare avgifter. Sådan är verkligheten idag. Frågan om kapellets uppvärmning var också på tapeten.

Nuvarande värmepanna som värmer stora salen håller på att närma sig åldersstrecket. Något som inom ett par år måste åtgärdas enligt insatta i frågan. Fastighetsrådet fick i uppdrag att undersöka alternativ och kostnader för att byta ut nuvarande panna.

Vi var ca 40 stycken som var samlade. Efter en inledning med lovsång och predikan av mig så satte förhandlingarna igång. Allt gick smidigt. Vi gjorde ett avbrott för sopplunch i storstugan då vi också smaskade i oss chokladens som Baptistförsamlingen i Suure Janni i Estland, vår vänförsamling där, hade skickat till oss.

Missionsbudgeten blir som föregående år på 75 000 kronor med likadan uppdelning av missions projekt. Några rader till information för er som inte hade möjlighet att närvara.

Det var allt för denna gång.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.