Det gjorde Jesus för dig!

Detta är vad Jesus gjorde på korset för att du skulle kunna följa honom och bli hans lärjunge: Han banade en väg genom mörkret. Han banade väg genom hat, lögner, missförstånd, ångest och död. Han mötte fiendens fulla kraft men blev ändå inte besegrad, trots att han dog.

Vad Jesus gjorde på korset var för att du skulle få frid med Gud. Hela jorden är ockuperad. Bibeln säger att världen är i den Ondes våld. Det är svårt med friden och glädjen i vår värld. Det vet vi alla. Synden gör oss till främlingar för Gud. Vi hittar honom inte, ser honom inte och förstår honom inte. Men Jesus tog vår synd på sig för att vi skulle få frid med Gud.

Vad Jesus gjorde på korset var att du också skulle komma i harmoni med dig själv. Synd betyder att man missar målet. Man är inte i harmoni med det man verkligen är. Den man är skapad av Gud att vara. När Guds plan med våra liv förverkligas kommer tro, hopp och kärlek.

Vad har du gjort för honom? Det enda du behöver göra är att tro att Gud sänt sin Son till världen och att Gud genom honom räddat dig, frälst dig. Tro på Herren Jesus så blir du frälst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *