Sommaruppehåll


Karaktären på verksamheten håller på att förändras nu när sommaren närmar sig. Den ena aktiviteten efter den andra gör uppehåll i verksamheten till hösten. Sommarlovet väntar för de många barn som finns med i våra olika grupper. Det är lite vemodigt att det inte är samma surrande liv av aktiviteter i lokalerna. Men det är ju bra att både ledare och barn nu får möjlighet att ladda om. Gudstjänsterna kommer dock att fortsätta under hela sommaren. Några gästtalare blir det också. Förbönstimmen kommer också fortsätta men gör ett litet uppehåll under juli månad. Ungdomssamlingarna fortsätter i olika format och platser under sommaren.

Församlingen är också delaktig i Dalagården där det kommer att hållas läger för olika åldrar samt en midsommar konferens med intressanta talare. Se gärna deras hemsida här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *