Vi bygger och döper

Under sommaren fick vi döpa tre ungdomar i Edstjärn vid Johnstons gård. Vi började med en gudstjänst i Bethel sedan åkte vi till dopplatsen. Det var nog ungefär kring 20 graders strecket i vattnet. Men det var en fantastisk högtid. Lite känslan av de första baptisterna som praktiserade troendedop ute i det fria.
Nästa helg blir det barnvälsignelse av fem barn. Så det händer en del på olika fronter.
Söndagsskollokalen i gillestugan under Bethelvillan har blivit renoverad och ser jättetrevlig ut. Snart är även expeditionen klar på övervåningen där också ett samtalsrum har fått plats. Så har alla aktiviteter för barn och ungdomarna dragit igång. Ifs har ungdomssamlingarna och söndagsskolan hållt igång hela sommaren. Men Draget och Musikul är igång och så startades även en ny aktivitetet på fredagar som heter Fredagskul. Tanken är att man ska kunna välja en inriktning man tycker är rolig. Det är Utomhusaktiviteter (typ Scout), Idrott och Skapande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *